Websites

Visueel aantrekkelijk, technisch perfect.

Het basisprincipe van ieder website is natuurlijk dat het werkt zoals iedereen verwacht. Maar daarnaast mag het visueel wel aantrekkelijk zijn. De complete beleving staat centraal. Dat geldt voor iedere website die Envisic bouwt.

Een ontwerp dat klaar is voor de toekomst

Een goed ontwerp heeft de juiste verhouding tussen een visueel pakkend design en bekende elementen. Bezoekers van verwachten een bepaalde werking, maar mogen visueel natuurlijk wel geprikkeld worden. Hierbij staat gebruikersgemak altijd voorop. Envisic zorgt voor een website die klaar is voor de toekomst. Zowel visueel als technisch.

Maatwerk of niet

Veel websites zijn qua functionaliteit eigenlijk hetzelfde. Sommige componenten zijn deels voor iedere website opnieuw te gebruiken. Envisic heeft een standaard framewerk ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig websites zijn te bouwen. Door gebruik te maken van slimme techniek kunnen ze visueel toch onderscheidend zijn. Hierbij is een mix met maatwerk altijd mogelijk. Op deze manier is een professionele website mogelijk voor vrijwel ieder budget.

Geoptimaliseerd voor Google

Met een website van envisic beschik je over een technisch volledig geoptimaliseerde website met zeer goede prestaties. Dit wordt bereikt door onder andere de laadsnelheid, hoeveelheid data en efficiëntie van de achterliggende code zo optimaal mogelijk te houden. Dat zeggen we zelf, maar dat zegt ook Google. En dat wordt meegenomen in de zoekresultaten. Het is dus van groot belang dat je website optimaal presteert. Envisic doet nooit concessies ten opzichte van prestaties. En dat zie je terug in de resultaten.

Envisic staat voor:

  • Technisch perfecte websites
  • Klaar voor Google
  • Mogelijkheden voor ieder budget

Neem vrijblijvend contact op!

Vul onderstaand formulier in en we houden contact!

Naam:
Telefoon of e-mail:
Waarmee kan ik je helpen?