Een toonaangevende camping in Nederland met alle denkbare faciliteiten beschikbaar. En dat in één van de mooiste gebieden van Nederland: Camping de Kleine Wolf in het Overijsselse Vechtdal. Voor camping De Kleine Wolf realiseerde Envisic een volledig nieuwe huisstijl.

Opdracht

De oude huisstijl raakte gedateerd en was bovendien niet overal consequent doorgevoerd. Voor camping De Kleine Wolf ontwikkelde Envisic een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl is doorgevoerd op alle denkbare facetten, online en offline.

Resultaat

  • Huisstijl
  • Uiteenlopend printmateriaal zoals plattegrond, folder, advertenties en welkomstborden
  • Restyling website
Grafisch ontwerp
Huisstijl ontwerp

De eerste indruk bij aankomst

De plattegrond vormt een belangrijk onderdeel van zowel de visuele indentiteit als de praktische toegankelijkheid van een camping. Bij aankomst is het vaak de eerste drukwerk wat een gast in handen krijgt en raadpleegt.

Camping restaurant
Plattegrond
Camping restaurant
Plattegrond detail

De achterkant van de plattegrond bevat de prijslijst met daarbij algemene informatie. De Kleine Wolf biedt een groot aantal accommodaties en arrangementen, met veel uitzonderingen en toevoegingen. Al deze informatie moet zo overzichtelijk mogelijk worden weergegeven.

Camping restaurant
Prijslijst

Iconen

Bij de nieuwe huisstijl is tevens een complete set met iconen ontworpen. De iconen zijn zowel informatief (ze duiden locaties aan op de plattegrond) als onderdeel van de huisstijl (decoratief op vlaggen, pasjes, etc). De iconen hebben een duidelijke eigen stijl. Ze zijn uitsluitend opgebouwd uit lijnen die soms onderbroken zijn.

Camping restaurant
Set iconen

Website

Uiteraard is de nieuwe huisstijl ook op de website doorgevoerd. De techniek is niet gewijzigd. De uitdaging lag in het inmeten van de nieuwe huisstijl in het reeds bestaande stramien van de website.

http://www.kleinewolf.nl
Camping restaurant
http://www.kleinewolf.nl
Camping restaurant